Ontdek

Minerve

Maak kennis met de architecten

De architecten van de eerste fase zijn POLO Architects. Graag stellen we u voor aan de architectenbureau’s van de tweede fase: Achtergael, Els Claessens en Tania Vandenbussche (ECTV) en Areal. Zij zorgden voor het prachtige ontwerp van de woonclusters van Minerve. Stuk voor stuk zijn het bureau’s die onze visie delen en een grote meerwaarde toevoegen aan het project. In deze video kan je hen beter leren kennen.

Parkeerplaats

Parkeerplaats

Parkeerplaats

Parkeerplaats

Parkeerplaats

Parkeerplaats

Parkeerplaats

Parkeerplaats

Water

Water

Water

Text

Text

Text

Text

Wie is revive, de ontwikkelaar achter Minerve?

Revive is een Gentse projectonwikkelaar: een echte voorloper en marktleider in complexe stadsvernieuwingsprojecten. Het transformeert brownfields in toekomstbestendige, koolstofvrije en geconnecteerde wijken.

Onze samenleving veranderde nog nooit zo snel. Klimaatverandering, bevolkingsgroei en de versnelde digitalisering zijn enkele trends die ervoor zorgen dat we anders wonen en leven. Op het kruispunt van people, planet en profit wil revive het verschil maken. Kortom: we build society, not only real estate.

Na uw aankoop blijft ons team u volledig bijstaan in de verschillende stappen van de realisatie van uw nieuwe droomwoning. De coördinatie van uw dossier wordt nauwkeurig opgevolgd door uw klantenbegeleider en interieurarchitect, en permanent door u te consulteren via ons digitaal klantenplatform. Ontdek in onderstaande video hoe dit in zijn werk gaat.

Meer weten? Surf naar www.revive.be

Naast ‘profit’ hechten wij bij revive net zoveel belang aan ‘people’ en ‘planet’.

Nicolas Bearelle, oprichter van Revive