Lancering

Laatste fase

Infomoment

We gaan dieper in op deze laatste fase tijdens ons infomoment op zaterdag 25 mei. Om 11u gaan we van start in het Bolwerk – een coworking space in het Fort V-park. Naast info over de derde fase, lichten we je ook de Woonmodule-tool toe, zodat je op het moment van verkoop snel en gemakkelijk online jouw nieuwe thuis kan reserveren indien je dat wil.

Wil je graag op ons infomoment over de lancering van de derde fase zijn? Schrijf je dan hieronder in, want de plaatsen zijn beperkt.

 

lancering minerve

Lukt het niet om erbij te zijn op 25 mei? Laat ons dat dan weten via het contactformulier. We houden je dan via email op de hoogte van alles:

 

Minerve

Waar vroeger filmrolletjes bewaard werden, ontwikkelen we een levendige wijk boordevol ademruimte. Gelegen in Edegem tussen de Fort-V straat en de Minervastraat, vlakbij de E19 en de A12, is het de ideale locatie voor jouw nieuwe thuis. Minerve ligt slechts op een boogscheut van het centrum van Antwerpen.

Iedereen met een hart voor natuur komt hier aan zijn trekken. De grote binnentuinen vormen de ideale omgeving om helemaal tot rust te komen. De site sluit zich ook aan aan de parken Fort 5 en Hof Ter Linden.

Echt duurzaam

Duurzaamheid is in het project Minerve geen loze belofte. Bij alle stappen van het bouwen, trachten we zo duurzaam mogelijke keuzes te maken. We werken bijvoorbeeld met een warmtenet, om al de woningen op Minerve van duurzame verwarming te voorzien. Ook gebruiken we gezonde isolatie en vangen we zoveel mogelijk regenwater op om te herbruiken of te laten infiltreren in de bodem. Daarnaast zetten we in op groene ruimtes, biodiversiteit en natuurinclusief bouwen.