Investeer vandaag in vastgoed op maat van morgen

Revive. Duurzame aanpak. Duurzame opbrengst.

Revive zet al sinds jaren de standaard betreffende duurzame stadsontwikkeling. We blijven focussen op kwalitatief openbaar domein, we integreren steeds de laatste technieken en we passen de principes en inzichten van eigentijdse mobiliteit toe op onze projecten. Die bieden een mix van energievriendelijke, tijdloze architectuur, met veel aandacht voor sociale dynamiek.

Investeren in Minerve is zeer interessant.

Onze duurzame totaalaanpak en langetermijnvisie garanderen een belangrijke meerwaarde op uw investering.
De meerwaarde van de volledige buurtontwikkeling verhoogt immers ook de waarde van elke individuele woning.
Niet alleen op financieel, maar ook op maatschappelijk en ecologisch vlak.

Woningen in harmonie met de omgeving

Het masterplan is gebaseerd op dezelfde principes die van ’t Groen Kwartier in Antwerpen zo’n warme en fijne wijk maken. De woningen, met een hoge afwerkingsgraad aan een competitieve prijs, zijn daardoor vlot verhuurbaar aan een breed publiek. De weloverwogen verhouding tussen de gebouwen en de open ruimtes is cruciaal, net als de bijzondere aandacht voor wandelaars en fietsers. Daarnaast biedt Minerve voldoende ruimte voor kleinhandel, zelfstandigen en vrije beroepen. Op die manier wordt de wijk als het ware een dorp, met tal van voorzieningen op wandelafstand.

De unieke ligging: tussen het bruisende centrum en de groene rand

Minerve – de naam verwijst naar het rijke verleden van de site, naar de autofabriek van Minerva die hier gevestigd was voor de komst van Agfa – is een ronduit prachtig project op een schitterende locatie. Minerve ligt op de grens tussen Mortsel, Edegem en Antwerpen. Vlakbij openbare parken (Fort 5), sport en recreatie, scholen, winkels en horeca. De winkelstraat van Mortsel en tram 15, die Mortsel rechtstreeks verbindt met het centrum van Antwerpen, liggen op amper 500 meter.

Unieke hoogwaardige groene ruimte

Minerve zet echt in op kwalitatief openbaar domein. Hier hoeft u zich niet tevreden te stellen met wat gras en bomen; neen, hier opteren we voluit voor planten, wadi’s, doorgedreven biodiversiteit. In Minerve woont men rondom grote binnentuinen, omringd door een groene buffer met waterpartijen en bomen als rustpunt. Het groen rondom Fort 5 verbindt de nieuwe wijk met het park Hof Ter Linden en de verdere groene zuidrand van Antwerpen.

Naast ‘profit’ hechten wij bij revive net zoveel belang aan ‘people’ en ‘planet’.

Nicolas Bearelle, oprichter van revive