Wonen op Minerve

Fase 1

De eerste fase van het Minerve-project is gesitueerd aan de Fort V-straat, meer bepaald op het meest westelijke en oudste gedeelte van de Minerve-site, waar vroeger de oude loodsen stonden. Als voorbereiding op dit bouwproject saneerde Revive het terrein volledig. We begonnen dus met een schone lei!

De eerste fase is volledig uitverkocht en bewoond.

Fase 2

De tweede fase omvat 44 woningen, 79 appartementen en enkele ruimtes voor kantoren of diensten. De gebouwen werden ontworpen door drie verschillende architecten, terwijl de masterplanner de kwaliteitslijn en de samenhang bewaakte. Elk van de vier bouwblokken heeft zijn eigen kenmerken en signatuur.

Fase 3

De derde fase omvat 53 appartementen en is sinds juni 2024 in verkoop. De gebouwen werden ontworpen door ECTV architecten, die ook in de tweede fase twee gebouwen ontwierpen. Bernd & Hilla zijn twee gelijkaardige bouwblokken, Lange heeft een aantal eigen kenmerken.

Fase 2

Ata kando
Een centraal, groen appartementsgebouw met twee- en drieslaapkamerappartementen
Sugimoto
3 types fortwoningen met drie slaapkamers en een collectieve binnentuin
Maier
4 typologieën patio- en tuinkamerwoningen met 3 tot 5 slaapkamers
Cunningham
Wadi-appartementen met 1, 2 of 3 slaapkamers rond een royale inkomhal

Fase 3

Bernd & Hilla

Parkvilla’s met één-, twee- en drieslaapkamerappartementen. Je hebt er zicht op de natuur van het Fort 5 park of op de groene binnentuin van Minerve.

Lange

Studio’s, 1-, 2- en 3-slaapkamerwoningen in een langgerekt gebouw met zicht op het mooie park Fort 5.