Waar ooit filmrolletjes bewaard werden, ontwikkelen we een nieuwe levendige woonwijk boordevol ademruimte. In totaal worden er ongeveer 330 woningen en appartementen gebouwd om jou te verwelkomen met warmte, licht en groen. Minerve heeft een ligging die net zo prachtig als praktisch is: in Edegem, dichtbij centrum Antwerpen, aansluitend aan de parken Fort 5 en Hof Ter Linden én op wandelafstand van winkels en scholen. Andere troeven zijn onder andere dat je écht duurzaam en groen woont met een lage energiefactuur, door de aansluiting op het warmtenet. Daarnaast is de mogelijkheid aan te kopen aan 6% btw! Koop je in fase twee, dan kom je terecht in een hechte community van buurt en bewoners van fase 1. 

De eerste fase is al volledig uitverkocht en bewoond. De tweede fase is volop in opbouw.

Laatste kans om van 15% korting op de btw te genieten!

Plan je de aankoop van je nieuwe woning op Minerve? Twijfel niet langer! De “Programmawet Belasting over toegevoegde waarde – Afbraak en heropbouw van gebouwen op het hele Belgische grondgebied” werd verlengd. Deze tijdelijke maatregel van de Federale Overheid moet aan de bouwsector en de belastingplichtigen een belangrijke fiscale stimulans geven door de toekenning van een verlaagd btw-tarief van 6%* voor afbraak en heropbouw van woningen.

Voor jou als potentiële koper betekent dit dat je in bepaalde gevallen aan een verlaagd btw-tarief van slechts 6%* i.p.v. de gebruikelijke 21% kan kopen! Wil je weten of je in aanmerking komt voor dat verlaagd btw-tarief? Neem dan snel contact op met onze verkoper. Hij zal samen met jou je specifieke situatie bekijken en je kunnen vertellen of je in aanmerking komt voor deze maatregel. Als dat zo is, spaar je al snel enkele tienduizenden euro’s uit!

(*) 6% btw enkel van toepassing op constructiewaarde, niet op grondwaarde én als je aan de voorwaarden voldoet.

Ontdek alle plannen en prijzen

Benieuwd naar de prijzen, lastenboeken en plannen van de appartementen en woningen? Laat dan via onderstaande button je naam en je e-mailadres achter. Dan bezorgen wij je een mailtje naar alle info!

De tweede fase

In de tweede fase zijn nog twee- en drieslaapkamerappartementen en woningen te koop in de gebouwen Ata Kando en Cunningham.

 

Ata Kando, het groene gebouw

Ata Kando is het centrale gebouw van de Minerve-site, het middelpunt van de site en een echte blikvanger. De constructie bestaat hoofdzakelijk uit twee bouwlagen, met een teruggetrokken bovenste verdieping en twee hogere accenten met vijf en zes bouwlagen. De grote groene terrassen geven het complex een natuurlijke aanblik.

Cunningham, appartementen aan de wadi

Het Cunninghamgebouw bestaande uit 27 appartementen en drie bouwlagen is gericht naar de grote driehoekige centrale wadi en wordt volledig omgeven door een groen, autovrij gebied. Er is enkel een inrit naar de ondergrondse parking voorzien. De blikvanger van Cunningham is de grote, lichte inkomhal, waar de appartementen als een krans rond geschrankt zijn.

Een aantal sfeerbeelden van de eerste fase: