Het ideale moment voor jouw aankoop!

Twijfel je nog om van Minerve jouw nieuwe thuis te maken? Doe dat dan niet te lang, want dit is hét ideale moment om te tekenen:

Koop aan 6% btw in plaats van 21%!

Als je nog optimaal wil genieten van de 6% btw-maatregel dan moet de akte dit jaar nog getekend worden. Dat wil zeggen dat je zéker voor september de knoop moet doorhakken. Het is namelijk een tijdelijke maatregel van de Federale Overheid die dit jaar verloopt. Als je aan de voorwaarden voldoet, kan je snel enkele tienduizenden euro’s uitsparen!

Werk je nieuwe woning nog volledig af naar eigen smaak!

Gezien de vordering van de ruwbouwwerken kunnen er steeds minder keuzes gemaakt worden op vlak van keukens, sanitair, vloeren, … Aangezien in 2024 zowel gebouwen Ata Kando als Cunningham zullen worden afgewerkt, moeten er deze zomer heel wat keuzes vastgelegd worden. Wil je dus nog zoveel mogelijk kunnen kiezen en personaliseren? Wacht dan niet te lang!

Geniet van een zeer lage energiefactuur!

Koop je op Minerve, dan kan je alvast uitkijken naar een lage energiefactuur. Niet alleen zijn alle woningen Bijna Energie Neutraal en hebben ze dus een laag E-peil, bovendien zijn ze allemaal aangesloten op een warmtenet. De huidige bewoners kunnen daar al van profiteren. Niet alleen is hun huidige energiekost met 50% tot 75% gedaald, ze hebben ook geen last van stijgende gasprijzen.

Het warmtenet gebruikt de restwarmte van de nabijgelegen Agfa Gevaert-fabriek en is dus een duurzame energiebron. Vaak worden de tarieven van zo’n warmtenet gekoppeld aan de gasprijs, waardoor de prijs voor energie wél oploopt. Op Minerve is dat niet zo aangezien hier de tarieven van het warmtenet geïndexeerd worden op basis van de consumptieprijsindex en stijgen dus niet in die grootteorde. Besparen maar!

We kunnen dus spreken van een ideaal moment om aan te kopen op Minerve. Heb je over één van deze troeven nog een vraag? Aarzel dan niet om contact op te nemen met verkoopverantwoordelijke Jeroen: jeroen.dejong@revive.be / 0471 27 09 52.

Een greep uit het aanbod

Geniet nog van 6% btw* bij aankoop van uw nieuwe woning!

Geniet nog van 6% btw* bij aankoop van uw nieuwe woning!

Plan je de aankoop van je nieuwe woning op Minerve? Twijfel niet langer! De “Programmawet Belasting over toegevoegde waarde – Afbraak en heropbouw van gebouwen op het hele Belgische grondgebied” werd verlengd. Deze tijdelijke maatregel van de Federale Overheid moet...

Bezoek de werf!

Bezoek de werf!

Nu is het ideale moment om je nieuwe thuis aan te kopen op Minerve! Maar heb je eerst nog wat extra informatie nodig of zit je met vragen? Dan nodigen we je graag uit op Minerve op 31 mei vanaf 17u! We starten in het kijkappartement op de site. Die bevindt zich in de...

Interview in Planet Future over ‘water’

Interview in Planet Future over ‘water’

In maart 2023 kon je een interview lezen met collega Jan Van Schaeren, environmental manager bij Revive. Planet Future maakte namelijk een editie over het thema 'water', en daarin kon Minerve niet ontbreken. Je kan het interview hier lezen: Van vervuilde industriële...

Verse groenten aan de deur

Verse groenten aan de deur

De bewoners van fase 1 vinden gezond leven duidelijk belangrijk! Veel van hen tekenden namelijk in op verse groenten en fruit van De Kijfelaar, een boerderij die werkt volledig volgens de principes van de bio-landbouw. De Kijfelaar levert wekelijks op Minerve, en een...