Elke dag Dikketruiendag, dankzij Minerve.

Dit jaar staat Dikketruiendag helemaal in het teken van biodiversiteit. Zo draagt de natuur niet alleen op deze dag – maar wel elke dag van het jaar – bij aan een duurzaam klimaat. Om de natuur een handje te helpen, zet ook Minerve zich in voor de biodiversiteit. 

Minerve, ook wel de duurzaamste wijk van Antwerpen genoemd, wordt gekenmerkt door heel wat groene initiatieven. Zo werd er van bij de start aandacht besteed aan een bloeiende omgeving in al haar facetten: van pleinen en struiken tot bomen, bloemen en planten. Je kan er niet omheen!

Daarnaast wordt de verlichting op het domein steeds zorgvuldig afgesteld zodat we lichtpollutie voorkomen en de aanvliegroute van vogels en vleermuizen tijdens hun bezoekje aan Minerve niet verstoren. 

Ben ook jij klaar om op 11 februari je steentje bij te dragen aan ons klimaat? Trek die dikke trui dan aan en spring mee op onze milieuvriendelijke kar! 

Een greep uit het aanbod

Bewoners wijk Minerve verwarmen 50% goedkoper

Bewoners wijk Minerve verwarmen 50% goedkoper

"Antwerpen wil tegen 2050 de halve stad aansluiten op klimaatvriendelijkere warmtenetten, maar in sommige stadswijken en gemeentes maken bewoners al volop gebruik van industriële restwarmte. Zo profiteert de gloednieuwe Edegemse woonwijk Minerve al volop van warmte...

Fietsvriendelijk Edegem

Fietsvriendelijk Edegem

Edegem heeft zijn inwoners heel wat troeven te bieden. Zijn ligging vlakbij metropool Antwerpen is voor veel inwoners een groot pluspunt, maar toch is het een rustige woongemeente, die bekendstaat om zijn natuurrijke recreatiezones en aangename, gezinsvriendelijke...