Betaal nu tijdelijk slechts 6% btw op de aankoop van uw nieuw Minerve-appartement!

Plant u de aankoop van een nieuw appartement op de Minerve-site in Edegem, of twijfelt u nog? Dan hebben we goed nieuws voor u!

Sinds 1 januari is de “Programmawet Belasting over toegevoegde waarde – Afbraak en heropbouw van gebouwen op het hele Belgische grondgebied” van kracht. Deze tijdelijke maatregel van de Federale Overheid moet aan de bouwsector en de belastingplichtigen een belangrijke fiscale stimulans geven door de toekenning van een verlaagd btw-tarief van 6 % voor afbraak en heropbouw van woningen.

Voor u als potentiële koper betekent dit dat u in bepaalde gevallen uw nieuwbouw Minerve-appartement kan aankopen aan een verlaagd btw-tarief van slechts 6% i.p.v. de gebruikelijke 21%. (*)
Dit is momenteel enkel van toepassing op de appartementen in fase 1 en geldt zowel voor natuurlijke personen als vennootschappen, maar alweer volgens specifieke voorwaarden.

Wilt u weten of u in aanmerking komt voor het verlaagd btw-tarief van 6% op de aankoop van uw nieuwe Minerve-flat? (**)
Neem dan snel contact op met onze Sales Executive, die samen met u uw specifieke situatie kan bekijken om te weten of u in aanmerking komt voor deze maatregel. Als dat zo is, spaart u al snel enkele tienduizenden euro’s uit, en woont u volgend jaar ook in de meest duurzame en gezellige buurt van Edegem!

We maakten voor u alvast even de berekening ter illustratie :

Revive-Minerve-6procent-btw-bannerRevive-Minerve-6procent-btw-voorbeeld

(*) 6% btw enkel van toepassing op constructiewaarde, NIET op grondwaarde.
(**) Dit aanbod is enkel van toepassing op de appartementen die momenteel in aanbouw zijn in “Fase 1” van het project, en voorlopig niet op de woningen en appartementen gepland in “Fase 2”


Interesse? Contacteer ons dan nu vrijblijvend

Meer info : website FOD Financiën – https://financien.belgium.be/nl/programmawet/btw-6procent-afbraak-heropbouw

In onderstaande video vindt u alle voordelen van het Minerve-project.

[sharethis-inline-buttons]

Een greep uit het aanbod

Fietsvriendelijk Edegem

Fietsvriendelijk Edegem

Edegem heeft zijn inwoners heel wat troeven te bieden. Zijn ligging vlakbij metropool Antwerpen is voor veel inwoners een groot pluspunt, maar toch is het een rustige woongemeente, die bekendstaat om zijn natuurrijke recreatiezones en aangename, gezinsvriendelijke...